Өзіңіз дайындаған тағамдарды "Жаңалық ұсыну | Предложить новость" арқылы жібере аласыздар. ... 100 гр сүт, 100 гр маргарин, 1 стакан секер,

  vk.com

  bilimsite.kz

  reactor.inform.kz

Сүт - дәрумендердің көзі. Сүт тағамдары арқылы адам ағзасы А,Б,В,С,Д дәрумендермен қоректенеді.Қазақ халқында сүт тағамдары ерекше орын алады.Төрт түлік малдың сүтін және...

  infourok.ru

  bilimdiler.kz

  el.kz

Сабақтың мақсаты: сүт және сүт тағамдарының құнарлылығы мен дайындалу ерекшеліктері жөнінде түсінік беру. Білімділік: төрт түлік малдан  ...

  kopilkaurokov.ru

Тамақтануды зерделеу барысында сүт және сүт өнімдерінің жеткіліксіз ... нәтижесінде тамақ үлесінде кальцийдің сіңірілуін тежейтін тағамдардың ...

  cyberleninka.ru

Сүт тағамдары – сүттен дайындалатын әр түрлі өнімдер. Оларды дайындау кезінде сүттің сақталу мерзімін ұзарту және оның құрамындағы пайдалы заттар мен жұғымдылық сапасын сақтау мақсаты да көзделеді.

  kk.wikipedia.org

  compedu.ru

30, Терінің маңызы, 19631. 31, Сүт тағамдары, 12835. 32, Медициналық генетика және кейбір тұқым қуалайтын аурулардың алдын алу мен емдеу, 9704.

  kitaphana.kz

заттардың қоры болып табылатын тірі жемнің маңызы зор. Тірі жеммен ..... А .И.Телеуғалиев «Сүт жəне сүт тағамдарының гигиенасы». Қайнар. -1971.

  pps.kaznu.kz

  oqu-zaman.kz

активті микроорганизм штамдарының маңызы зор. ...... ашытқылар мен қышқыл сүт тағамдарының сапасы жəне аурудың алдын алу қасиеттері бар,  ...

  rmebrk.kz

Білім алушылар: 1) қазақ халқының тағамдарын біліп, дастархан мәзірін сипаттау; ...... 1) көрмейтіндердің бағдарлау кезіндегі ақ түсті тросттің маңызы;.

  egov.kz

және сүт құрамының көрсеткіштері ара қатынасының өзгергіштігі ..76. Касенов Е. К. ...... пайдаланудың маңызы зор. Алайда, біздің ..... 40 % тұрғындар функционалдық пребиотикалық тағамдарды қолданады екен. Ал Еуропада ...

  rmebrk.kz

3 мар 2014 ... азық-түлік өнімінің 20 пайызы сүт тағамдарының үлесінде десек, ..... Мал шаруашылығында сүт өндірісінің маңызы үлкен, біріншіден, ...

  nauka-nanrk.kz

  stud.kz

Редакционный совет журнала. Танатова А.Д. – кандидат педагогических наук . Суатай С.К. – кандидат филологических наук, associative professor.

  www.ripkso.kz

Page generated - 0.4928469658 (fb5d4945ec50a41aac7cf8839f05b1a1)