5, 55В072700 «Азық – түлік өнімдерінің технологиясы», Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы. Ет және ет өнімдерінің технологиясы. Қоғамдық ...
psu.kzbaribar.kz
Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы — 2010 жылы Астана қаласы «Фолиант» баспасында басылып шыққан кітап. Кітап авторы/құрастырушысы — А. Нұржанова. Беттер саны — 216.
kk.wikipedia.orgstud24.ru
Сүт және Сүт өнімдерін өндіру технологиясы. Технологиялық ақаулардың ... Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы. ... Қазақтың Ұлттық сүт өнімдері.
ppt-online.orgАзық-түлік өнімдер мен шикізаттарды бақылау және бағалау (лабораторные – 2 ... Сүт өнімдерінің технологиясы (лабораторные – 2 часа в неделю);. 4.
www.psu.kz... қолданып ешкі сүтінен өндірілетін жұмсақ сырдың технологиясын жетілдіру». ... «Сыр технологиясы», «Анатомия және гистология, ет-сүт өнімдерінің ...
fpp.atu.kz3, Мал шаруашылығы өнімдерінің санитариялық көрсеткіштері, учебно ... 5, Ет және сүт өнімдерін өндіру технологиясы, санитариясы және ...
www.kaznau.kzТехнология производства молока / Сүт өндіру технологиясы. 3. Технология ... Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы / Технология.
www.kaznau.kzISBN 9965-756-23-6. Оқу құралында сут және сүт өнімдерінің технологиясы, сүттің химиялық құрамы және физика-химиялық қасиеттері қарастырылған.
www.twirpx.commyslide.ru
Пробиотикалық сүт тағамдарының технологиясы, сапасы мен қауіпсіздігі ... 2004 4. Диханбаева Ф.Т. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы. Оқу құралы ...
elibrary.kz... по дисциплинам «Сыр технологиясы», «Анатомия және гистология, ет-сүт өнімдерінің физикохимиялық қасиеттері», «Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарын ...
atu.kzБіздің ата – бабаларымыз малдың қадірін білген. Халқымыз мал өсіруді, мал өнімдерін пайдалануды шебер меңгерген. Төрт түлік малдан әр түрлі сүт өндіріледі.
infourok.rustud.kz
lektsii.net
Бакитжановна. Ұлттық сүт өнімдерінің технологиясын жетілдіру. 22 Гусев Дмитрий Павлович Оценка рисков при приеме зерна на хлебоприемные и.
kazatu.kzrefleader.ru